canada goose udsalg

Drone News | UAS | Drone Racing | Aerial Photos & Videos | canada goose udsalg

Den allerede iskolde forhold mellem politi og New York borgmester kontor har intensifiedfollowingthe skydning død af to politibetjente i dagslys, med lederen af ​​politiets fagforening holder borgmester Bill de Blasio delvist ansvarlige for drabene. Blodet på hænderne starter ved rådhuset på kontoret af borgmesteren, siger politiet velvillige association præsident Patrick Lynch.

De Blasio havde vred mange politi ved at tilbyde støtte til demonstranterne og ved at foreslå offentligt sin teenage-søn Dante, som er biracial, kunne have noget at frygte i sine møder med retshåndhævelse. Præsident Barack Obama i en erklæring søndag fordømte mord på to politifolk, siger to modige mænd vandt gå hjem til deres kære i aften, og for det, der ikke er nogen begrundelse.

I amessageto de mænd og kvinder i NYPD, New York politichef Bill Bratton skrev, at flagene ville være på halv mast at ære de to officerer blev dræbt. De blev myrdet målrettet til deres uniform, og for det ansvar, de omfavnede: at holde folk i denne by sikker, sagde han i redegørelsen.

Brooklyn Borough præsident Eric Adams, en tidligere NYPD officer i 22 år, opfordrede til sammenhold som New York sørger over. Blod er ikke på hænderne af borgmesteren, blod er på hænderne af den syge person, der tog livet af to uskyldige politifolk, Adams sagde søndag på Mød Press.

Uskyldige mennesker bør ikke dø i Amerika, doesn uanset om de iført en politiuniform eller en tre stykke kulør kan ikke tillade et angreb onpublicsafety i Amerika, sagde Adams.

Tidligere New York borgmester Rudy Giulian søndag sagde officeren skydning er knyttet til propaganda delvist startet af Obama , at alle skal hade politiet.

Protesten bliver omfavnet, er protesterne opfordres. Efterforskere mener, at han havde lagt en note på Instagram før skyderierne hvori Eric Garner og Michael Brown, to ubevæbnede sorte mænd dræbt i de seneste måneder af politiet. Jeg lægger vinger på svin i dag, budskabet læst.

Bratton fortalte reportere på en følelsesmæssig pressekonference lørdag nat De var simpelthen myrdet. Målrettet for deres uniform og for det ansvar, de omfavnede at holde folk i denne by sikker.

Attorney General Eric Holder udgivet en separat opgørelse. Det var en ubeskrivelig barbarisk handling, og jeg var dybt bedrøvet over at høre om tabet af disse to modige officerer i rækken af ​​tolden, Holder sagde. Jeg vil give adgang til alle de ressourcer i afdelingen for at hjælpe NYPD i efterforskningen denne tragedie.

Bratton bekræftede, at den mistænkte skudt og såret sin kæreste i Baltimore, før du sender en truende anti politi budskab mod retshåndhævelse på sociale medier.

Når en politimand bliver myrdet det tårer på samfundsstrukturen, de Blasio sagde. Vi er afhængige af politiet til at beskytte os mod kræfter for kriminalitet og ondskab. De er et fundament af vores samfund, og når de bliver angrebet det er et angreb på selve begrebet anstændighed.

Vores hele byen blev angrebet af denne afskyelige person, de Blasio tilføjet.

Den Garner familien er oprørt af drabet på de to officerer, pastor Al Sharpton sagde i en erklæring lørdag aften. Vi har understreget ved hvert rally og marchere, at nogen udøver nogen form for vold er en fjende til kamp for retfærdighed for Eric Garner og Michael Brown.

Constance Wu smækker Matt Damon

Skuespillerinden Constance Wu har kritiseret Matt Damon kommende film The Great Wall, kalder den kalkning af filmroller i Hollywood.

Den taiwanske amerikansk skuespiller tog på Twitter fredag ​​at dele sine tanker om filmen, som stjerner Damon og Willem Dafoe sammen store navn aktører fra Hong Kong, Kina og Taiwan.

Kan vi alle i det mindste enige om, at helten skævhed ‘, men det er virkelig svært at finansiere’ er ikke længere undskyldninger for racisme? TRY, skrev hun, da hun udstationeret en langvarig åbent brev online. TV-serie Fresh Off The Boat, indsigelse mod Damon ledende rolle i actionfilm, der følger historien om en flok soldater, kæmper en gammel kinesisk monster mere end 1.000 år siden. canada goose udsalg Det er ikke baseret i virkeligheden, brevet begyndte. Vore helte ikke ligner Matt Damon. De ligner Malala (Yousafzai). (Mahatma) Ghandi (sic). (Nelson) Mandela. Din storesøster, da hun stod op for dig at disse bøller at én gang.

Tværtimod, det handler om at påpege det gentagne gange indebar racistisk forestilling om, at hvide mennesker er bedre end POC (farvede mennesker), og at POC brug frelse fra vores egen farve via hvid styrke, fortsatte hun. Når du konsekvent lave film som denne, siger du det. DU ER. Ja, du er. JA DU ER. Ja fyr, du fking ER. Uanset om du ønsker at eller ej. Vi har ikke brug for frelse. Vi kan godt lide vores farve og vores kultur og vores egne styrker og vores egne historier. Vi har ikke brug for dig til at redde os fra noget.

Wu gik på at smække kalkning ‘roller i Hollywood-film, hvor kaukasiske skuespillere har taget på figurer, som oprindelig planlagt som mennesker af farve. Scarlett Johanssons casting i en ny genindspilning af den japanske anime klassiske Ghost i Shell og Tilda Swinton tage på den oprindeligt tibetansk Ancient One i den kommende Doctor Strange har begge for nylig trukket stærke beskyldninger om hvidvaskning.

For milliontedel tid, det er IKKE abt skylden. Ikke bebrejde Damon, studiet, de kinesiske finansfolk.

Filmen, instrueret af kinesisk filmskaber Zhang Yimou, var et samarbejde mellem ledere på Legendary Underholdning og kinesiske virksomheder Le Vision billeder og Kina Film Group. Zhang Yimou tidligere instrueret den kritikerroste House of Flying Daggers, frigivet til stor succes i 2004.

Afsluttende hendes brev, Wu skrev: Jeg ved, der er lotsa (sic) POC som ærligt ligeglad. Nå undskyld mig for at bekymre sig om de billeder, små piger ser, og hvad det indebærer for dem om deres begrænsninger af muligheder.

Hvis du var barn, bør du pleje for. Fordi vi var disse børn.http://www.dcanadagooseonline.top/ Hollywood formodes at være om at gøre gode historier. Så gør dem.

Skuespillerinden tog senere på Twitter for at forsvare sin kritik af filmen og Damons casting, fortæller hendes fans på sociale medier, at hun forsøgte at skabe opmærksomhed om den hvidvaskning problem.

Y’all sayin at im skyde skylden ppl (mennesker) didnt læse (sic). Det er IKKE abt (om) skylden, det er abt bevidsthed. Den måde, vi ikke får i trætte slagsmål abt gode intentioner, udstationeret hun. For milliontedel tid, det er IKKE abt skylden. Ikke bebrejde Damon, studiet, de kinesiske finansfolk. Det handler ikke om skyld, Det handler om bevidsthed.

Updated: September 30, 2016 — 2:07 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Air Age Media ©
WordPress Video Lightbox Plugin
RotorDrone